Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 820 m²
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 2008
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 20 m²
Érden exkluzív 4 szoba nappalis családi ház eladó!
Igényesen megépített és kialakított 230 m2-es 5 szobás családi ház eladó Érd Fenyves-Parkováros egyik kellemes és csendes utcájában.
Ez a ház kiváló lehetőség lehet nagy családok részére is, de én olyan fiatal pároknak is ajánlom, akik majd nagy családot szeretnének, de egyelőre még nincs vagy csak 1 gyermekük van, ugyanis ebben az esetben pár évig teljes mértékben szeparáltan tudják használni csak a földszintet.
A 2 szintes ház 2008-ban épült.
A földszinten egy hatalmas, impozáns étkezős nappali, konyha kamrával, 2 szoba, gardrób (babaszobaként is használható), fürdőszoba, vendég WC , garázs, tároló és nagy terasz található.
Az emelet szerkezetkész állapotban van, mely a következő tulajdonos elképzelései szerint kialakítható: itt 2 szoba (saját erkélyek tartoznak hozzájuk), egy fürdőszoba és egy tároló található. Ha még nincs szükség az emeletre, akkor majd később ráér a befejezés, ha már mindegyik gyerek megszületett és saját szobára lesz szükségük.
Gépészeti, műszaki információk: 38cm-es (!) tégla falak 8 cm szigeteléssel, 2 éves kondenzációs kazán + 200L melegvíztároló, padlófűtés + radiátorok, rejtett világítások, motoros garázs ajtó és kapuk, csak igényes anyagok mindenütt.

Ár

Irányár 132 millió Ft (707.14 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Divízió
Név Elekné Horváth Mária Anna
Telefon +36 20 290 Mutasd
Email ingatlandivizio@ Mutasd