Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 149 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 350 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2012
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika :
Terasz 12 m²
Élje át ennek az otthonnak az érzését!
Ez egy álom megtestesítője!
9 éve, minőségi anyagokból épített, jól megtervezett családi ház, szép, nyugodt, csendes környezetben!

A földszinten egy előszoba, egy dolgozószoba, egy nappali-étkező- konyha, egy külön álló praktikus kamra és egy fürdőszoba található (zuhanykabin, wc, bidé, mosdó).
A nappali közvetlen kertkapcsolatos.
Az emelten, 3 szoba, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba, és egy különálló, kézmosóval felszerelt wc található. Az utcára néző szobából egy fedett terasz nyílik. Az emeleten található még egy praktikus mosókonyha.
Terasz: természetes növényzettel elszeparált az utcafront felől, így teljesen védett a kíváncsi tekintetektől.

A ház kiváló szigeteléssel rendelkezik, a két iker fél között 2x25 cm-es Porotherm téglafal van egymástól elszigetelve, önálló födémekkel.
A mennyezet monolit vasbeton födém.
Egyedi fa nyílászárókkal, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal minden ablakon. A terasz ajtón elektromos redőny, a teraszon motoros napellenző található.
Épületgépészet, elektromos berendezések: A legtöbb épületgépészeti rendszer (fűtési rendszer, terasz, garázskapu, kertkapu, öntöző rendszer, napellenző, támfal világítás a kertben) okos vezérléssel van ellátva, automatizálható, telefonról vezérelhető. A fűtés zónánként, helyiségenként szabályozható (Honeywell). Padlófűtés működik a földszinten és az emeleten egyaránt, a szobákban radiátoros fűtés üzemel. A melegvíz ellátást 300 literes indirekt tároló, napkollektor és cirkulációs melegvíz szivattyú segíti. Az alacsony energiaigényt a 30 cm-es Porotherm téglafal és 8 cm Nikecell hőszigetelés és korszerű fa nyílászárók biztosítják. A teraszt szükség esetén a legkorszerűbb, távvezérelhető infra paneles fűtés melegíti fel, 4 panellel. A ház minden helyisége (beleértve a kerti faházat is!), riasztóval felszerelt, távfelügyelethez bekötött rendszer része.

Garázs, parkolás, tárolás: 1 garázs, 2 gépkocsibeálló telken belül, mindkettő motoros kapukkal rendelkezik. Emellett 2 gépkocsibeállót alakítottunk ki a ház előtt. A garázs egy autó mellett biciklik tárolására is alkalmas. A ház mögött található egy faház a kerti dolgok tárolására.

Kert, kerítés: A ház egy 390 m2-es teljesen különálló és kerítéssel körbekerített telken helyezkedik el. Az utcafronti kerítés bontott téglából épült, egyedileg a házhoz tervezve, a telek körül stílusban egységes fakerítés található betonalapzattal.

Ár

Eredeti irányár 159,9 millió Ft
Akciós ár 151 millió Ft (974,19 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Divízió
Név Elekné Horváth Mária Anna
Telefon +36 20 290 Mutasd
Email ingatlandivizio@ Mutasd